Bij Badminton Vereniging Dinteloord kan je zowel op recreatief als op competitief niveau kennis maken met één van de snelst groeiende sporten op dit moment in Nederland.

Momenteel bestaat onze vereniging uit 65 seniorleden en 30 junioren. Iedere dinsdagavond is Sporthal de Buitelstee beschikbaar voor het slaan van een shuttle.

Badminton Vereniging Dinteloord is sinds een aantal jaren teruggekeerd bij de Nederlandse Badminton Bond. Door deze terugkeer zijn we inmiddels met drie teams vertegenwoordigd in diverse competities van de NBB. In de vijfde klasse is ons mix team actief. Het herenteam is terug te vinden in de derde klasse en ook onze jeugd is met één team vertegenwoordigd in een competitie van de bond. Zij spelen in de competitie tot 19 jaar. Daarnaast organiseert onze vereniging ook zelf een competitie waaraan verschillende verenigingen uit West Brabant aan deelnemen.

Bij onze vereniging kan zowel de recreant als de competitiespeler op het door hem of haar gewenste niveau spelen in een gemoedelijke en sportieve sfeer waarbij aan het einde van de speelavond voldoende gelegenheid is om wat te drinken en na te praten in de gezellige en sfeervolle kantine van de sporthal. Bij Badminton Vereniging Dinteloord kan je tevens training volgen om de technieken van deze sport onder de knie te krijgen.

Wil je ook graag kennis maken met de badmintonsport? Kom eens langs op één van onze speelavonden. Bij Badminton Vereniging Dinteloord heten we je van harte welkom!