Ook dit jaar heeft badmintonvereniging Dinteloord het traditionele kersttoernooi gehouden. Door het spelen van meerdere afwisselende partijen is dit een leuke avond geworden.

Het toernooi werd gespeeld door een baannummer te pakken uit een bak. Zo kwamen er 4 spelers op een baan te staan hierdoor ontstonden er diverse (leuke) partijen. Dit kon zijn een gemengd dubbel tegen een herendubbel of tegen een dames dubbel, maar evenzo kon men een heren of een damesdubbel tegenover elkaar zien.

Ook was er een baan afgedekt met een zeil wat tot grote hilariteit leidde maar het spel ook lastig maakt omdat men de shuttle soms helemaal niet aan ziet komen.

Bij een toernooi horen ook prijzen. Het ging er uiteindelijk om wie na 6 partijen de meeste punten had gescoord. De prijzen waren ludieke kerstprijzen.

Deze prijzen werden gewonnen door Piet Vogelaar, Meta Maas en Wim Bos.

Piet Vogelaar werd met een puntentotaal van 161 punten eerste. Meta Maas kreeg voor haar bijdrage een leuke prijs de aanmoedigingsprijs laten we kunnen ook zeggen de poedelprijs. En daar heeft ze net zo hard voor gewerkt als de nummer 1. Daarnaast was er een prijs die werd verloot onder de deelnemers. De winnaar mocht de naam uit de koker halen en dat werd Wim Bos.

Al met al was het een geslaagde en leuke avond.

We zullen niet alle deelnemers vermelden maar alleen de eerste drie plaatsen:

  • 1: Piet Vogelaar 161 punten
  • 2: Annette Huijbregts 160 punten
  • 3: Adrie van de Kasteele 158 punten
  • 3: Kevin van Loon 158 punten